Keller Williams Gateway - Buddy Redmer
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  My Featured Properties

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 2 118 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (61d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  3532 GLENMORE AVE, BALTIMORE, MD 21206

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Gateway LLC, 4433188800, Alfred (Buddy) W Redmer
  I ri - 2 339 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (81d)
  3 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  562 47TH STREET, BALTIMORE, MD 21224

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Gateway LLC, 4433188800, Alfred (Buddy) W Redmer
  I ri - 7 976 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (72d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  4285 MARKET PLACE DR, PERRY HALL, MD 21128

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Centre, 4103120000, Nickolaus B Waldner
  I ri - 79 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  7 ba
  metra katrorë
  ac
  300 GOODWOOD GDNS, BALTIMORE, MD 21210

  Listing Courtesy Of: Samson Properties, 7033788810, Saurabh Vasudeva
  I ri - 2 101 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  3 ba
  2016 DUKELAND ST, BALTIMORE, MD 21216

  Listing Courtesy Of: Redfin Corp, 3016586186, Dorothy M Bistransin
  I ri - 3 996 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (17d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  226 N ST #1, WASHINGTON, DC 20001

  Listing Courtesy Of: Real Broker, LLC, 8554500442, Noel Harmer
  I ri - 719 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  525 MCMANUS WAY #C2-525, TOWSON, MD 21286

  Listing Courtesy Of: Long & Foster Real Estate, Inc., 3016504400, Paul W Marston
  I ri - 39 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  1215 HOLBROOK TER #1, WASHINGTON, DC 20002

  Listing Courtesy Of: Long & Foster Real Estate, Inc., 2029448400, Adrienne Szabo
  I ri - 121 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  6075 MAJORS LN #5, COLUMBIA, MD 21045

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Integrity, 4435741600, Depankar Debnath
  I ri - 1 087 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (4d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  1918 CAPITOL AVE #101, WASHINGTON, DC 20002

  Listing Courtesy Of: Compass, 2023866330, Evan D Johnson
  Redmer Home Group Blog

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Buddy Redmer
  Numri i licencës: 634986
  Redmer Home Group LLC

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bms85g6qkd6nrii1msm0
  Keller Williams Gateway
  8015 Corporate Drive, Ste. C Nottingham, MD 21236
  Zyrë

  Buddy Redmer
  Realtor, Owner 634986
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.